Συνεδρίαση της ΚΟ και του Κεντρικού Συμβουλίου της ΔΗΣΥ

Συνεδριάζει αύριο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, το Κεντρικό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης – το ανώτερο συλλογικό της όργανο – από κοινού με την Κοινοβουλευτική της Ομάδα.

Πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση του οργάνου, τις εργασίες του οποίου θα ανοίξει η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά με την πολιτική της εισήγηση και θα ακολουθήσουν οι ομιλίες των προέδρων του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργου Παπανδρέου, της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλου, της ΕΔΕΜ, Απόστολου Πόντα και του εκπροσώπου των Κινήσεων Πολιτών, Γιάννη Τούντα. Στη συνέχεια, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΥΣΥ, Βασίλης Κεγκέρογλου θα παρουσιάσει την εισήγηση για τη συγκρότηση των επιτροπών, τομέων και δικτύων της Συμπαράταξης.

Στη σύνθεση του Κεντρικού Συμβουλίου, όπως αποφασίστηκε από το συνέδριο, μετέχει η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, οι πρόεδροι ή εκπρόσωποι των κομμάτων-φορέων της, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας, κομματικά στελέχη και επιπρόσθετα «στελέχη του κοινωνικού χώρου».

Επιπλέον, οι συνεδριάσεις του Κεντρικού Συμβουλίου που αφορούν σημαντικά πολιτικά ζητήματα, θα πραγματοποιούνται από κοινού με την Κοινοβουλευτική Ομάδα (βουλευτές και ευρωβουλευτές).

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα