Συναγερμός με ένοπλη γυναίκα στην Κολωνία

1b052aa9b6ce4313a9579797f78ff276Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας στην Κολωνία, την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας, πραγματοποιούν έρευνες σε κτίριο όπου στεγάζεται ένα γραφείο εύρεσης εργασίας, έπειτα από καταγγελίες αυτοπτών μαρτύρων ότι είδαν μια γυναίκα που οπλοφορεί, σύμφωνα με εκπρόσωπο Τύπου της γερμανικής αστυνομίας. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, πρόκειται για δύο ενόπλους, έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Οι εργαζόμενοι στο κτίριο έχουν κληθεί να παραμείνουν κλειδωμένοι στα γραφεία τους έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου διευκρίνισε ότι η αστυνομία είχε μόλις προχωρήσει στην προσαγωγή ενός υπόπτου σχετικά με άλλο ζήτημα που προέκυψε στο εν λόγω γραφείο, όταν αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν ότι είδαν την ένοπλη γυναίκα να κυκλοφορεί στο κτίριο.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία της Γερμανίας έχει προχωρήσει σε τέσσερις συλλήψεις υπόπτων, αλλά παραμένει άγνωστο το αν οι ένοπλοι βρίσκονται μεταξύ τους.

Η εφημερίδα Bild έγραψε σχετικά με την επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων, ενώ η εφημερίδα Express έκανε λόγο για έναν άνδρα που φέρεται να οπλοφορεί κι εντοπίστηκε εντός του κτιρίου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα