Συνάντηση Τόσκα–Καμίνη για τους πρόσφυγες

toskaskaminhsΗ κατάσταση στην πλατεία Βικτωρίας με τους πρόσφυγες, οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί στη χώρα μας, ήταν το κύριο θέμα συζήτησης μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα και του δήμαρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, σε συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί στο υπουργείο.

Όπως δήλωσε μετά την συνάντηση ο κ. Τόσκας, ο δήμαρχος πρότεινε κάποιους χώρους στην Αθήνα για τη φιλοξενία προσφύγων, που θα εξεταστούν, ενώ συζήτησαν και για την αύξηση της αστυνόμευσης στην περιοχή.

Επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός ανέφερε οτι συζητήθηκαν και ειδικές συνεργασίες μεταξύ αστυνομίας και δήμου για την ασφάλεια συγκεκριμένων περιοχών της πρωτεύουσας, που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Ο κ. Καμίνης, απο την πλευρά του, είπε ότι θέλει να στείλει ένα μήνυμα προς τους κατοίκους γύρω απο την πλατεία Βικτωρίας, ότι γνωρίζει την πίεση που δέχονται, αλλά συνέστησε να δείξουν ψυχραιμία.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι πρέπει να επαινέσει και τους πρόσφυγες, που, παρά τα όσα περνούν, δείχνουν και αυτοί αξιοσημείωτη ψυχραιμία.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα