Συνάντηση Τσίπρα-Μοσκοβισί την Δευτέρα

moskovisi4Στο Μέγαρο Μαξίμου θα συναντηθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Πιέρ Μοσκοβισί.

Η συνάντηση θα γίνει τη Δευτέρα, 18 Ιουλίου, στις 12:30 μ.μ. στο Μέγαρο Μαξίμου στο πλαίσιο της επίσκεψης του Ευρωπαίου Επιτρόπου για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, κ. Πιέρ Μοσκοβισί στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στη συνέχεια ο κ. Μοσκοβισί θα έχει γεύμα εργασίας στο οποίο θα συμμετέχουν οι Υπουργοί Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γιώργος Σταθάκης, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, Οικονομικών, κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, κ. Γιώργος Χουλιαράκης.

Στις 15.15 ο Επίτροπος κ. Μοσκοβισί και ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Τσακαλώτος, θα δώσουν κοινήΣυνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα του κ. Μοσκοβισί στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί με ομιλία που θα απευθύνει στη Βουλή των Ελλήνων και συγκεκριμένα στην Ολομέλεια των κοινοβουλευτικών Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων (ώρα 16.30).

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα