Συνάντηση του αρχηγού της ΕΛΑΣ με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο

Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ συνοδευόμενος από ηγετικά στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιούν υπηρεσιακή αποστολή στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, ο αντιστράτηγος Τσουβάλας ενημέρωσε τον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο για τον σκοπό της αποστολής και τις επαφές τους στην Ουάσιγκτον και στη Νέα Υόρκη, καθώς και για τις προκλήσεις του πολύπλοκου έργου της ΕΛΑΣ.

Ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος εξέφρασε την εκτίμηση του ιδίου και της ομογένειας για την προσφορά της Αστυνομίας, όχι μόνο στην Ελλάδα και στη Νέα Υόρκη, αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες γενικότερα. Αναφέρθηκε δε, στους πολυάριθμους ελληνορθόδοξους αστυνομικούς της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης, σε συγκεκριμένα παραδείγματα συνεργασίας της Αρχιεπισκοπής με την Αστυνομία, ιδιαίτερα μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001, και σε άλλα από την πολυετή αρχιερατική διακονία του στην Αμερική και στην Ελλάδα.

Τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας συνόδευαν η αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, Γενική Επιθεωρήτρια Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, οΑριστείδης Σταμούλης, Αστυνομικός Διευθυντής και Προϊστάμενος Εθνικού Κεντρικού Γραφείου Interpol Αθηνών και η Χαρίκλεια Κατσαρέλια, Διερμηνέας της Διευθύνσεως Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα