Συνάντηση Στουρνάρα – Nouy

Η διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα και την Τράπεζα της Ελλάδος της κυρίας Danièle Nouy,  Προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (Single Supervisory Mechanism – SSM)  της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ολοκληρώθηκε σήμερα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΤτΕ, η σημερινή κατάσταση των ελληνικών τραπεζών, οι προοπτικές τους το 2017 και το ζήτημα των μη εξυπηρετούμενων δανείων ήταν τα κύρια θέματα των συζητήσεων που είχε η κυρία Nouy με τον Διοικητή κ. Γιάννη Στουρνάρα, στελέχη της Διοίκησης της Τράπεζας της Ελλάδος και εκπροσώπους από τις διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών, του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών. Τα αποτελέσματα των συναντήσεων αυτών κρίνονται ιδιαιτέρως θετικά.

Η κυρία Nouy συναντήθηκε επίσης με στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδος από τις αρμόδιες εποπτικές Διευθύνσεις, με τα οποία είχε μία γόνιμη ανταλλαγή απόψεων για θέματα τραπεζικής εποπτείας και τα ευχαρίστησε για το άριστο επίπεδο συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ της Τράπεζας της Ελλάδος και του SSM.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα