Συνάντηση Μητσοτάκη με την Εθνική Ολυμπιακή ομάδα Κωφών

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, υποδέχθηκε σήμερα, Παρασκευή 4 Αυγούστου, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος τους μεταλλιούχους αθλητές και αθλήτριες, καθώς και τα μέλη της Ελληνικής  Ολυμπιακής Ομάδας Κωφών, που έλαβε μέρος στους 23ους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών  Deaflympics.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, απευθυνόμενος στα μέλη της ελληνικής αποστολής, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε:

“Πολλά συγχαρητήρια, για τα μετάλλια που φέρατε. Μας κάνατε, για άλλη μια φορά, υπερήφανους. Τα είχαμε πει πριν αναχωρήσετε για την αποστολή σας και χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία σήμερα να σας υποδεχθώ, να σας συγχαρώ, να σας πω πόσο πολύ μας συγκινήσατε με την προσπάθειά σας. Να σας πω επίσης ότι ο αγώνας σας ακουμπάει τις καρδιές όλων μας. Οπότε, και πάλι, συγχαρητήρια από καρδιάς και νομίζω ότι διερμηνεύω τα αισθήματα όλων των Ελλήνων.

Κάνατε μια εξαιρετική εμφάνιση. Τα συγχαρητήρια πηγαίνουν σε εσάς, αλλά και σε όσους σας υποστηρίζουν. Θέλω να το λέω αυτό. Κάνω ειδική αναφορά στους προπονητές, στην Ομοσπονδία, στις οικογένειές σας, γιατί ξέρω πολύ καλά ότι χρειάζεστε μια μεγάλη υποστήριξη για να μπορείτε να κάνετε καλά αυτό το οποίο αγαπάτε ιδιαίτερα. Θέλω να επαναλάβω, άλλη μια φορά, ότι η ευαισθησία μιας κοινωνίας αντανακλάται στον τρόπο που αντιμετωπίζει τα άτομα με αναπηρία.

Η γνωριμία μου μαζί σας, μου άνοιξε ένα άλλο παράθυρο στα προβλήματα, που αντιμετωπίζετε και τα οποία είναι διαφορετικά απ’ αυτά που αντιμετωπίζουν άλλες κατηγορίες ατόμων με αναπηρία. Πιστεύω ότι όσο θα προχωράει αυτή η γνωριμία και αυτή η συνεργασία μας τόσο πιο συγκεκριμένοι θα μπορούμε να είμαστε κι εμείς στο πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ουσιαστικές πολιτικές. Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαστε κοντά σας και κοντά στην αθλητική προσπάθεια την οποία καταβάλλετε”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα