Συνάντηση Γεννηματά με τον Λυκούδη

Συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα με την Φώφη Γεννηματά είχε το μεσημέρι ο επικεφαλής των ΜΕΤΑρρυθμιστών της Αριστεράς Σπύρος Λυκούδης μετά από πρωτοβουλία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Συζήτησαν τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν από τον πρωτο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη ηγεσίας του νέου προοδευτικού φορέα και την ψηφοφορία του δεύτερου γύρου.

Ο κ. Λυκούδης σύμφωνα με πληροφορίες επεσήμανε στη κ. Γεννηματά ότι θα πρέπει το εγχείρημα να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί με ενότητα και μαζική συμμετοχή και στην επαναληπτική ψηφοφορία.

Nα προσέλθουν μαζικά στις κάλπες γιατί η συγκρότηση του νέου φορέα είναι στα χέρια όλων και την επόμενη Κυριακή, καλούν οι ΜΕΤΑρρυθμιστές της Αριστεράς τους 210.000 ψηφοφόρους της προοδευτικής παράταξης. Σε ανακοίνωση της Κίνησης χαιρετίζεται η αθρόα προσέλευση των πολιτών στην ψηφοφορία της περασμένης Κυριακής για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

“Οι εκατοντάδες χιλιάδες δημοκράτες-ισσες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, περιμένοντας ακόμα και ώρες στις μεγάλες ουρές μπροστά στις κάλπες, δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να καταθέτουν την πίστη τους και το πάθος τους για να στηρίξουν το μεγάλο εγχείρημα, της συγκρότησης της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης”, τονίζουν οι ΜΕΤΑρρυθμιστές συγχαίροντας όλους τους υποψήφιους για την προσπάθεια τους και πρώτα απ΄όλα τους δυο συναγωνιστές που πρώτευσαν. Επίσης συνεχάρησαν τον Ν. Αλιβιζάτο και την Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας για την εργώδη προσπάθεια τους σε όλη την προηγούμενη φάση.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα