Συνάντηση Αχτσιόγλου με τον πρόεδρο και την υπ. Εργασίας της Ιρλανδίας

Με ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook σχολίασε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, την επίσκεψη του Προέδρου της Ιρλανδίας Μάικλ Χίγκινς και της υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας της Ιρλανδίας Ρεγγίνα Ντόχερτι, στην Ελλάδα, αναφέροντας, μεταξύ άλλων ότι οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στην ανάγκη της θεσμικής αναδιοργάνωσης της ΕΕ, με περισσότερη κοινωνική λογοδοσία και δημοκρατικό έλεγχο.

Συγκεκριμένα, η κ. Αχτσιόγλου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: “Υποδεχτήκαμε σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα, τον Πρόεδρο της Ιρλανδίας Μάικλ Χίγκινς και την υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας της Ιρλανδίας Ρεγκίνα Ντόχερτι, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής τους στην Ελλάδα.

inRead Advertisement by VIDADS since 2011

Οι συζητήσεις μας επικεντρώθηκαν στους τρόπους ενίσχυσης της προστασίας των κοινωνικών και εργατικών δικαιωμάτων στην Ευρώπη, αλλά και στην ανάγκη της θεσμικής αναδιοργάνωσης της ΕΕ, με περισσότερη κοινωνική λογοδοσία και δημοκρατικό έλεγχο”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα