Συμμετοχή Αβραμόπουλου στη Διάσκεψη για την Ασφάλεια στο Μόναχο

Στη διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο συμμετέχουν ανώτατοι αξιωματούχοι κρατών και κυβερνήσεων, διεθνών οργανισμών και ειδικοί από όλο τον κόσμο.
Ο κ. Αβραμόπουλος θα μετάσχει σε συζητήσεις για την τρομοκρατία και τη μετανάστευση. Συγκεκριμένα:
-Αύριο στις 16:00 ώρα Ελλάδας θα συμμετάσχει σε συζήτηση για την τρομοκρατία στις μαζί, μεταξύ άλλων, με τον υπουργούς Εξωτερικών της Ιταλίας Αντζελίνο Αλφάνο και Εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας ντε Μεζιέρ.
-Αύριο στις 18:00 ώρα Ελλάδας, θα συμμετάσχει μαζί, μεταξύ άλλων, με τον ύπατο αρμοστή του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες Φίλιππο Γκράντι και τον πρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής Διάσωσης (ΔΕΔ)Ντέιβιντ Μίλιμπαντ σε συζήτηση για τη μετανάστευση.
Στο περιθώριο της Διάσκεψης, ο Ευρωπαίος επίτροπος θα έχει συναντήσεις με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Μπινάλι Γιλντιρίμ, την υπουργό Άμυνας της Αλβανίας Μιμί Κοντέλι, τον υπουργό Εξωτερικών της Αρμενίας Έντουαρντ Ναλμπαντιάν, τον υπουργό Εσωτερικών της Βαυαρίας Χοακίν Χέρμαν, την υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Περιφερειακών Σχέσεων της Βαυαρίας Μπεάτε Μερκ, καθώς και με τον πρώην διευθυντή της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) των ΗΠΑ Ντέιβιντ Πετρέους.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα