Συλλυπητήριο μήνυμα της Κονιόρδου για τον θάνατο του Τζίμη Πανούση

Η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδία Κονιόρδου, εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους οικείους του
«Πολύπλευρος καλλιτέχνης, εικονοκλάστης, αθυρόστομος, στηλίτευσε μια ολόκληρη εποχή μέσα από τους στίχους και την γλωσσοπλαστική του ικανότητα», ανέφερε  η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδία Κονιόρδου, για τον Τζίμη Πανούση σε συλλυπητήριο μήνυμά της για την απώλειά του.
Σύμφωνα με την κ. Κονιόρδου, «ο Τζίμης Πανούσης μέσα από τους δίσκους και τα τραγούδια του, τις παραστάσεις και τις ραδιοφωνικές του εκπομπές σατίρισε την ελληνική κοινωνία και τους μετασχηματισμούς της, τους θεσμούς και την ιστορία, τα πρόσωπα και τα πράματα, την εκάστοτε εξουσία ανεξαρτήτως χρώματος. Πολύπλευρος καλλιτέχνης, εικονοκλάστης, αθυρόστομος, στηλίτευσε μια ολόκληρη εποχή μέσα από τους στίχους και την γλωσσοπλαστική του ικανότητα. Η καλλιτεχνική του ανησυχία τον οδήγησε στο Αρχαίο Θέατρο της  Επίδαυρου, το 2017, όπου πρωταγωνίστησε στην «Ειρήνη» του Αριστοφάνη στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου».
Η υπουργός εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους οικείους του.
Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα