Συλλυπητήρια Κοτζιά στον Τούρκο ομόλογό του

Greece's New Foreign Minister Nikos Kotzias arrives at his new office during a handover ceremony in Athens, Tuesday, Jan. 27, 2015. Greece's new left-wing Prime Minister Alexis Tsipras picked the outspoken bailout critic as his new finance minister Tuesday, signaling his revolve to take a tough line with eurozone lenders in an effort to write off a massive chunk rescue debt. (AP Photo/Petros Giannakouris)

Τα συλλυπητήρια του για τις αποτρόπαιες τρομοκρατικές επιθέσεις που έλαβαν χώρα, χθες Τρίτη, στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο κ. Κοτζιάς τόνισε στον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας την ακλόνητη πεποίθηση του ότι η τρομοκρατία δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με το Ισλάμ, ούτε μπορεί να συνδέεται με τη θρησκευτική πίστη και τις αξίες της αγάπης και της ανοχής που αυτή πρεσβεύει.

Οι δύο υπουργοί συμφώνησαν να συναντηθούν στο πλαίσιο των εργασιών της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, στις 8-9 Ιουλίου, στην Βαρσοβία, όπου θα προβούν σε μία επισκόπηση των διμερών σχέσεων και θα προγραμματίσουν ανταλλαγή εκατέρωθεν επισκέψεων για το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα