Συλλυπητήρια και συμπαράσταση από την παλαιστινιακή ηγεσία προς τον ελληνικό λαό

Συλλυπητήριο γράμμα από τον Μ. Αμπάς στον ΠτΔ και τον πρωθυπουργό – Έκκληση από τον παλαιστίνιο πρέσβη προς την Παλαιστινιακή Κοινότητα στην Ελλάδα για αιμοδοσία στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο

 

Ο Πρέσβηςτης Παλαιστίνης, Μαρουάν Τουμπάσι δήλωσε ότι ο πρόεδρος της Παλαιστίνης, Μ. Αμπάς έστειλε γράμμα συλλυπητηρίων στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο καθώς και στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια εκ μέρους του Παλαιστινιακού λαού και του Προέδρου προσωπικά, για τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική, και την αλληλεγγύη του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, καθώς επίσης εκφράζοντας τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση των τραυματιών, και για ειρήνη και ευμάρεια στην Ελλάδα.

Επίσης ο παλαιστίνιος πουργός Εξωτερικών Ριάντ Μαλίκι εξέφρασε στον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Ν. Κοτζιά, την βαθιά του θλίψη καθώς και όλου του Παλαιστινιακού λαού, για τα οδυνηρά αυτά γεγονότα, προσφέροντας οποιαδήποτε αναγκαία βοήθεια κατά την διάρκεια αυτής της κρίσης, ακόμα και ειδικές πυροσβεστικές ομάδες διάσωσης στην περιοχή της Αττικής και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Ο παλαιστίνιος πρέσβης, συγκλονισμένος από τα γεγονότα αυτά, εξέφρασε τα συλλυπητήρια του και τη συμπαράσταση του προς τον Ελληνικό λαό και έκανε έκκληση στην Παλαιστινιακή Κοινότητα στην Ελλάδα για αιμοδοσία στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα