Συλλήψεις για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ

Σε επτά συλλήψεις οπαδών του Παναθηναϊκού προχώρησε η αστυνομία, στο περιθώριο του 42ου τελικού του κυπέλλου μπάσκετ μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού.

Τέσσερις από τους οπαδούς συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ένας για κατοχή πυρσού, ένας για σωματική βλάβη σε βάρος οδηγού λεωφορείου που μετέφερε οπαδούς στο γήπεδο και ένας για ρίψη φωτοβολίδας με συσκευή εκτόξευσης φωτοβολίδων τύπου στυλό.

Τα επεισόδια που έγιναν στο πλαίσιο του τελικού κυπέλου μπάσκετ στηλίτευσε και η Νέα Δημοκρατία καταγγέλοντας την κυβερνητική ανεπάρκεια που επιβεβαιώνεται και στον αθλητισμό.

«Η γιορτή του τελικού του Κυπέλλου Μπάσκετ αμαυρώθηκε από απαράδεκτα επεισόδια, που απέδειξαν ότι έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε στο ζήτημα της καταπολέμησης της βίας» επεσήμανε η βουλευτής της ΝΔ, Αννα Καραμανλή σημείωνοντας ότι οι χθεσινές εικόνες ντροπής δεν είναι οι μόνες που γκρεμίζουν το μύθο του success story της Κυβέρνησης στην αθλητική βία.

«Μόλις προχθές ο πρωθυπουργός στη Βουλή δήλωνε υπερήφανος για τα κατορθώματα της Κυβέρνησής του στην πάταξη της γηπεδικής βίας. Δυστυχώς, γι’ αυτόν η πραγματικότητα είναι αμείλικτη και τον διέψευσε άμεσα» προσθέτει σε ανακοίνωσή της η αναπληρώτρια τομεάρχης αθλητισμού της ΝΔ.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα