Συγκλονιστικό ντοκουμέντο -Άνθρωποι στη θάλασσα την ώρα της φωτιάς στο Μάτι (Βίντεο)

Εικόνες που συγκλονίζουν, σαν από σκηνές ταινίας θρίλερ. Εικόνες που δεν τις χωρά ο νους. Κάτοικος του Ματιού ανήρτησε φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη φρίκη της περασμένης Δευτέρας.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, άνθρωποι που έζησαν την φρίκη, κάτοικοι του Ματιού που βρέθηκαν ξαφνικά να παλεύουν για τη ζωή τους, περιέγραφαν, με την αγωνία ακόμη ζωγραφισμένη στα μάτια τους, ότι αναγκάστηκαν να πέσουν στο νερό για να σωθούν.

Τώρα, η Ελια Κάλλια, ποστάροντας στο λογαριασμό της στο Facebook μια σειρά φωτογραφιών και κάποια βίντεο δείχνει τα ντοκουμέντα όσων διαδραματίστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Μάτι.

Ανθρωποι στη θάλασσα, άνθρωποι που έχουν φύγει έντρομοι από τα σπίτια τους αρπάζοντας δυο πράγματα, την τσάντα τους, μια μπλούζα, το σκύλο τους, έχοντάς τα αγκαλιά πέφτουν στο νερό και προσπαθούν να απομακρυνθούν από την ακτή για να γλιτώσουν από τις φλόγες αλλά και από τον καπνό που τους πνίγει και δυσκολεύει την αναπνοή τους. Ανθρωποι στη θάλασσα με ένα κομμάτι πανί στο στόμα και στη μύτη για να μπορούν να αναπνέουν, μανάδες με τα παιδιά να κρέμονται από πάνω τους…

Σκηνές που δεν μπορεί να τις συλλάβει ανθρώπινος νους.

Κάποιοι από αυτούς κολύμπησαν ώρες και κατάφεραν να σωθούν. Περισυνελέγησαν αργότερα από εθελοντές που έσπευσαν με τα σκάφη τους στην περιοχή, από το λιμενικό, τη φρεγάτα Ελλη και άλλα πλοία. Κάποιοι άλλοι δεν τα κατάφεραν. Δεν άντεξαν. Για αυτό και η κυρία Κάλλια ποστάροντας τις εν λόγω φωτογραφίες και βίντεο σημειώνει: «Ζήσαμε την κόλαση και τον θάνατο. Παρακαλώ αναδημοσιεύσετε τις φωτογραφίες μήπως βοηθήσουμε ανθρώπους να βρουν τους δικούς τους. Σχόλια και like δεν χρειάζονται», γράφει η Έλια Κάλλια.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα