Συγκλονίζουν τα βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη

Συγκλονίζεται για άλλη μια φορά κόσμος  μετά το χτύπημα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης,το οποίο μέχρι στιγμής έχει στοιχίσει τη ζωή σε 36 ανθρώπους.

Τα βίντεο που ακολουθούν σοκάρουν,καθώς αποτυπώνουν τις τραγικές στιγμές που έζησαν οι άνθρωποι ,τη στιγμή που οι τρεις καμικάζι αυτοκτονίας αποφάσισαν να σκορπίσουν τον θάνατο.

Στο πρώτο βίντεο φαίνεται ο κόσμος να τρέχει να βρει καταφύγιο, όταν εμφανίζεται ένας μαυροντυμένος άνδρας να τρέχει μόνος του.Κάποια στιγμή ο άνδρας, ο οποίος φαίνεται να κρατά όπλο, πέφτει στο έδαφος από τα πυρά ενός αστυνομικού. Ενώ προσπαθεί να πιάσει το όπλο που του έχει φύγει από τα χέρια, ο αστυνομικός τον πλησιάζει.

Ξαφνικά αντιλαμβάνεται ότι ο άνδρας είναι ζωσμένος με εκρηκτικά και γι’ αυτό τρέπεται σε φυγή προκειμένου να προστατευθεί. Ο άγνωστος μαυροντυμένος άνδρας τότε – καθώς έχει αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να συνεχίσει την επίθεσή του με το όπλο – πυροδοτεί τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος.

Στο δεύτερο βίντεο  δείχνει τη στιγμή που ο ένας εκ των τριών βομβιστών πυροδοτεί τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος.Εκείνη τη στιγμή, όπως φαίνεται στο βίντεο, ο χώρος είναι γεμάτος από ανυποψίαστους ανθρώπους, οι οποίοι αμέσως μετά την έκρηξη τρέχουν να προστατευθούν καθώς αντιλαμβάνονται ότι κάτι τρομακτικό συμβαίνει στο αεροδρόμιο.

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα