Συγκέντρωση με ομιλητή τον Τσίπρα για τα 2 χρόνια διακυβέρνησης

 

 

 

 

 

 

Οι πολιτικές εκδηλώσεις που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο ετών από την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015, ο συντονισμός κόμματος και κυβέρνησης και η επιτάχυνση κυβερνητικών πρωτοβουλιών ήταν μεταξύ των θεμάτων που, σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήθηκαν στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού και του προέδρου του κυβερνώντος κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Αντιθέτως, το θέμα της διαπραγμάτευσης παραπέμφθηκε για μετά το Eurogroup, διευκρίνιζε η ίδια κομματική πηγή μιλώντας στο ΑΠΕ -ΜΠΕ. Στις πολιτικές εκδηλώσεις, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο ετών διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες δεσπόζει, χωρίς αμφιβολία, μια μεγάλη συγκέντρωση, με ομιλητή τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στις αρχές Φεβρουαρίου. Νωρίτερα, για την ακρίβεια τα επόμενα 24ωρα, υπάρχει επίσης πρόγραμμα περιοδειών από στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα.

Επιπροσθέτως, ο συντονισμός κυβέρνησης και κόμματος με περαιτέρω εξειδίκευση, απασχόλησε τη σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως και η επιτάχυνση ήδη γνωστών κυβερνητικών πρωτοβουλιών, που δεν άπτονται της διαπραγμάτευσης. Συζήτηση για την αξιολόγηση δεν έγινε, σύμφωνα με την ίδια πηγή, αφού κρίθηκε σκόπιμο να είναι προηγουμένως γνωστά τα αποτελέσματα του Eurogroup της ερχόμενης Πέμπτης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα