Στ. Κούλογλου: Ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της

«Πρέπει να αφήνουμε την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της όσο το δυνατόν πιο απερίσπαστη», τόνισε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου σε συνέντευξή του στο κανάλι Open και στους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Γιάννη Σαραντάκο, αναφερόμενος στην πολιτική σύγκρουση για την υπόθεση του ανοίγματος των λογαριασμών Σημίτη. «Αν δεν σεβόμαστε τους θεσμούς, κατηγορούμε ο ένας τον άλλο και αποδίδουμε σε κάθε δικαστική ενέργεια πολιτικές σκοπιμότητες, θα καταλήξουμε σε μια σκανδαλολογία που δεν βοηθά κανένα κόμμα του δημοκρατικού τόξου και ενισχύει την άκρα δεξιά», εξήγησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το ίδιο βλέπουμε και με την περίπτωση Σημίτη. Προσωπικά θεωρώ ότι ο ίδιος ο κ. Σημίτης δεν έχει εμπλοκή σε σκάνδαλο. Όμως, από την στιγμή που η δικαιοσύνη αποφάσισε για δικούς της λόγους να ανοίξει έρευνα, ας την αφήσουμε να κάνει την δουλειά της. Από την άλλη πλευρά, η μισή ηγετική ομάδα του κ. Σημίτη πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη. Υπουργοί του είναι στην φυλακή, και άλλοι αποδείχθηκε ότι πήραν τεράστια ποσά από τη Siemens. Για όλα αυτά ο κ. Σημίτης δεν έχει πει ούτε μια λέξη», συμπλήρωσε ο ευρωβουλευτής Στ. Κούλογλου.

Για την υπόθεση της συμφωνίας κυβέρνησης-Εκκλησίας, ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου παρατήρησε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε να κλείσει χρόνια προβλήματα που έπρεπε να είχαν αντιμετωπίσει προηγούμενες κυβερνήσεις», και σχολίασε πως οι ισχυρές αντιδράσεις σε βάρος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου από κληρικούς και μητροπολίτες για το ζήτημα της μισθοδοσίας τους «απέδειξαν ένα και μόνο πράγμα: Όλοι οι Έλληνες θέλουν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα