Στ. Θεοδωράκης: Η νίκη Macron είναι νίκη για μια δικαιότερη Ευρώπη

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας χθες το το βράδυ στην εκπομπή Focus της ΕΡΤ, σχολίασε την νίκη του Emmanuel Macron στον πρώτο γύρο των γαλλικών εκλογών τονίζοντας ότι ήταν μια νίκη για μια δικαιότερη Ευρώπη.

Επεσήμανε για τον δεύτερο γύρο ότι η ακροδεξιά “είναι διάβολος” ενώ επιβεβαίωσε ότι το Ποτάμι έχει κομματικές επαφές με τους συνεργάτες του κ. Macron.

Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι το κόμμα του δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του και έχει να προσφέρει ως μαγιά για το καινούργιο.

Υποστήριξε και πάλι τη άποψη για ανοιχτή διαδικασία εκλογής αρχηγού από τη βάση, λέγοντας ότι σημασία έχει οι πολίτες να αποφασίσουν για τη συγκρότηση ενός μεγάλου κινήματος στο πολιτικό κέντρο.

«Εμείς είμαστε με αυτούς που θέλουν να εκσυγχρονίσουν το πολιτικό σύστημα, όμως δεν μπαίνουμε σε παζάρια, και θέτουμε δημοσίως τα θέματα», υπογράμμισε ο κ. Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε ότι η Ελλάδα χρεοκόπησε γιατί κυριάρχησε το κομματικό κράτος. Κάλεσε ωστόσο τα νέα παιδιά να μείνουν στην Ελλάδα για να δώσουν τη μάχη για ένα καλύτερο μέλλον.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα