Στ.Θεοδωράκης:«Όχι σε εκλογές»

stavros-theodorakisΑντίθετος στο ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, λέγοντας πως «οι εκλογές δεν πρέπει να γίνουν και νομίζω το έχουν συνειδητοποιήσει όλοι ότι θα είναι μια τελευταία πράξη του δράματος».

«Πρέπει αυτή η κυβέρνηση να τα βγάλει πέρα μόνη της. Πρέπει να λύσει το θέμα των αγροτών, πρέπει να λύσει το θέμα των προσφύγων, πρέπει να λύσει το θέμα της οικονομίας και κυρίως πρέπει να λύσει την αίσθηση που υπάρχει στον κόσμο ότι δεν έχουμε κυβέρνηση», είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, στο Mega και πρόσθεσε:

«Αν δεν έχει καταρρεύσει η ίδια, έχει καταρρεύσει η ιστορία της. Δεν υπάρχει καμία συνοχή στην επιχειρηματολογία τους, σε αυτό που κάνουν, δεν μπορούν να πείσουν κανένα».

Παρά το γεγονός, όπως είπε, ότι «δεν υπάρχει πια καμία κυβερνητική ιστορία που να συσπειρώνει τους 153, που να συσπειρώνει τον κόσμο της», ο τόνισε ότι «δεν πρέπει να καταρρεύσει η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή».

Ο ίδιος εκτίμησε, πάντως, ότι το ασφαλιστικό θα περάσει από τη Βουλή: «Έχει 153 βουλευτές. Έχει μια άνετη κυβερνητική πλειοψηφία. Έχουν υπάρξει κυβερνήσεις με 151. Θα πρέπει να αποφασίσει μερικά πράγματα που υποσχέθηκε και στους εταίρους μας και τους Έλληνες».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα