Στο στόχαστρο του Ν. Βούτση ο Π. Λιαργκόβας

Ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, Παναγιώτης Λιαργκόβας μπήκε στο στόχαστρο του Προέδρου της Βουλής, μετά τη σημερινή δημοσιοποίηση της τριμηνιαίας έκθεσης. Μάλιστα, πηγές που πρόσκεινται στον κ. Βούτση τον κατηγορούν ότι τα στοιχεία που παρουσιάζονται δεν είναι τα σωστά καθώς επίσης ότι ο κ. Λιαργκόβας υιοθετεί τις απόψεις της αντιπολίτευσης.

Ειδικότερα, συνεργάτες του Προέδρου της Βουλής υποστηρίζουν ότι προκαλεί  «έκπληξη και δυσαρέσκεια δημοσιοποίηση της τριμηνιαίας έκθεσης του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής και μάλιστα την ημέρα που έκλεισε η συμφωνία με τους θεσμούς, η οποία δημιούργησε ένα θετικό κλίμα στην οικονομία». Όπως προσθέτουν  «χαρακτηριστικό είναι ότι τα spread  σήμερα πέφτουν λόγω του κλεισίματος της συμφωνίας ενώ στην  έκθεση του  γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής που δημοσιοποιήθηκε αναφέρονται άλλα στοιχεία και εκτιμήσεις. Σε αυτήν δεν έχουν ληφθεί υπόψη οι τρέχουσες εξελίξεις μετά τη συμφωνία, δημιουργείται αρνητικό κλίμα και απηχεί απόψεις που ακούγονται από πλευρές της αντιπολίτευσης».

Να σημειωθεί ότι η διαρροή δείχνει ότι έχει διαμορφωθεί ένα ιδιαιτέρως αρνητικό κλίμα για τον συντονιστή του ΓΠΚΒ και μένει να φανεί ο τρόπος που η ηγεσία της Βουλής θα επιλέξει τις επόμενες κινήσεις της, κατόπιν φυσικά των εντολών του Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα