Στο Πειθαρχικό της Βουλής ο χρυσαυγίτης μετακλητός υπάλληλος για τους χουλιγκανισμούς στο Μετς

Υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής και εν ενεργεία μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή, ο Ανδρόνικος Σίμος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στα επεισόδια στο κλειστό γήπεδο του Μετς

 

Με το ερώτημα της απόλυσης παραπέμπεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των Υπαλλήλων της Βουλής ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, εν ενεργεία μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή, Ανδρόνικος Σίμος, που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στα επεισόδια στο κλειστό γήπεδο του Μετς.

Ο χρυσαυγίτης κατηγορείται για επτά αδικήματα, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τη σοβαρότητα των αδικημάτων αυτών.

Aναμένεται να ακολουθηθεί διαδικασία ανάλογη με εκείνη που είχε ακολουθηθεί στην περίπτωση του Χρήστου Ζέρβα, μετακλητού υπαλλήλου στο γραφείο του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Σημειώνεται πως το βράδυ του Σαββάτου, μετά τη λήξη του αγώνα της Volley League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Εθνικό Πειραιά, άτομα επιτέθηκαν σε οπαδούς που έβγαιναν από το γήπεδο.

Ακολούθησε ένταση, οι επιτιθέμενοι έβαλαν φωτιά σε επτά μηχανάκια και προκάλεσαν φθορές σε πέντε σταθμευμένα αμάξια. Αρχικά έγιναν 11 προσαγωγές 9 από τις οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Πηγή: Στο Κόκκινο

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα