Στο νοσοκομείο τέσσερα μέλη της Χρυσής Αυγής Ασπροπύργου, μετά από άγριο ξύλο

Επίθεση με ξύλα και σφυριά, δέχθηκαν χθες ένα τέταρτο πριν τις επτά το απόγευμα, τέσσερα νεαρά μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, στον Ασπρόπυργο, τη στιγμή που πήγαιναν να ανοίξουν τα τοπικά γραφεία.

Η ομάδα των ατόμων τα οποία έκαναν την επίθεση, ,αιφνιδίασαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής, φέροντας (σύμφωνα με μαρτυρίες), διακριτικά της ΕΛΑΣ και προστάζοντας: «Πέστε κάτω Αστυνομία» και τους επιτέθηκαν με βαριοπούλες.

Η ομάδα ατόμων προσέγγισε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του Ασπροπύργου, στο 17ο χλμ. της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, λίγο πριν ανοίξουν για το κοινό γύρω στις 7 παρα τέταρτο το απόγευμα. Με τρία επιβατικά αυτοκίνητα περίπου 15άτομα, αποβιβάστηκαν και κινήθηκαν προς τα γραφεία, όπου βρίσκονταν τα τεσσάρα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Αμέσως μετά την καταδρομική επιδρομή τα άτομα επιβιβάστηκαν και πάλι στα οχήματά τους και διέφυγαν προς την Αττική Οδό. Με ασθενοφόρο οι τραυματίες – δύο ανδρες και δύο γυναίκες, μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο και τον Ευαγγελισμό, με δύο να φέρουν πιο σοβαρά τραύματα, ο άνδρας τραύμα στο κεφάλι ενώ πιο σοβαρά με βαρύ συντριπτικό κάταγμα στο χέρι βρίσκεται η νεαρή γυναίκα η οποία νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.

Η επίθεση, εξετάζεται από την αστυνομία ως προς τον προσδιορισμό και ταυτοποίηση των δραστών. Ωστόσο, όπως επισημαίνουν Αστυνομικές πηγές, η επίθεση σε βάρος των γραφείων της Χρυσής Αυγής έρχεται τρεις μόλις ημέρες πριν την προγραμματισμένη εκδήλωση (17/06-18.00) του ΚΕΡΦΑΑ, της ΟΡ.Μ.Α, και της Πακιστανικής Κοινότητας με αίτημα να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα