Στο Κάιρο για τη Διεθνή Έκθεση ICT ο Παππάς

Από εκπροσώπους της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου αναμένεται να γίνει δεκτός ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Κάιρο, όπου θα εκπροσωπήσει επίσημα την Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση ICT.

Ο κ. Παππάς, που έρχεται σήμερα στο Κάιρο επικεφαλής επιχειρηματικής αποστολής εταιρειών που εξειδικεύονται στους τομείς επικοινωνίας, θα παραβρεθεί στα αυριανά επίσημα εγκαίνια της έκθεσης αυτής που προσελκύει το παγκόσμιο ενδιαφέρον των εταιρειών της τεχνολογίας της επικοινωνίας, τα οποία θα πραγματοποιήσει ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, στη Διεθνή Έκθεση του Καΐρου, την Κυριακή το πρωί.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της έκθεσης, και αμέσως μετά την ομιλία του Αιγυπτίου Προέδρου, έχει προγραμματιστεί ο Έλληνας υπουργός να μιλήσει σε στρογγυλή τράπεζα, παρουσία πολλών επισήμων και εκπροσώπων μεγάλων φορέων, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του «Arab Sat».

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο κ. Παππάς αναμένεται να επισκεφτεί το χώρο των ελληνικών αχολείων της Ηλιούπολης Καΐρου όπου θα έχει τη δυνατότητα να συναντήσει από κοντά τους εκπροσώπους της ελληνικής παροικίας, αλλά και των δύο αμιγώς ελληνικών σχολείων της αιγυπτιακής πρωτεύουσας, της Αχιλλοπουλείου και της Αμπετείου Σχολής.

Να σημειωθεί, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ,  ότι τον κ. Παππά θα συνοδεύει ο Αλεξανδρινός γγ του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Γιώργος Φλωρεντής και ο γγ Ψηφιακής Πολιτικής Στέλιος Ράλλης.

Την επομένη, Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του υπουργού ΨΗΠΤΕ Νίκου Παππά, με τον Αιγύπτιο υπουργό Επικοινωνιών και Τεχνολογίας Πληροφορικής, δρ Αμρ Τααλάτ.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα