Στον εισαγγελέα η Πόλα Ρούπα

 

Η Πόλα Ρούπα, η οποία συνελήφθη το πρωϊ της Πέμπτης στο Μπραχάμι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώς τη συνόδευαν  επτά αυτοκινήτα της Αντιτρομοκρατικής.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, οι άντρες της αστυνομίας είχαν οδηγήσει εκεί και την 25χρονη γυναίκα που συνελήφθη μαζί της και ο ρόλος της ερευνάται.

Σημειώνεται ότι η Πόλα Ρούπα μόλις βγήκε από το όχημα φώναξε: «Ζήτω η επανάσταση».

 

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το κατηγορητήριο για την 25χρονη άλλαξε με βάση στοιχεία και ευρήματα που προέκυψαν από το σπίτι που διέμενε η Πόλα Ρούπα στην οδό Ζαϊμη στην Ηλιούπολη και ενώ αρχικά ήταν για υπόθαλψη, προστέθηκε και η συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

η Πόλα Ρούπα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί για δύο χρόνια, είχε επικηρυχθεί από την ΕΛΑΣ με 1 εκατ. ευρώ στην προσπάθεια άντλησης πληροφοριών που θα οδηγούσαν στη σύλληψή της.

Αυτή η κίνηση φαίνεται ότι αποδείχθηκε καθοριστικήγια την επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σην Ηλιούπολη κα η οποία κατέληξε στη σύλληψη της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη.

Σύμφωνα με την Καθημερινή ήταν πριν από τρεις εβδομάδες όταν την πόρτα του αστυνομικού μεγάρου της ΓΑΔΑ πέρασε ένας πληροφοριοδότης η μαρτυρία του οποίου αποδείχθηκε καθοριστική για τη σύλληψη της Ρούπα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα