Στις 5 Απριλίου η Γενική Συνέλευση της Eurobank

Την Παρασκευή, 5 Απριλίου στις 1.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της Eurobank.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
1. Συγχώνευση της «Τράπεζα Eurobank Ergasias Ανώνυμη Εταιρεία» με την «GRIVALIA PROPERTIES Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία», με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη και έγκριση του Σχεδίου Συμβάσεως Συγχωνεύσεως. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω της συγχωνεύσεως, περιλαμβανομένης αυξήσεως με κεφαλαιοποίηση ποσού προερχόμενου από φορολογημένα κέρδη για λόγους στρογγυλοποίησης της ονομαστικής αξίας της μετοχής. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο για άμεση εκποίηση των κλασματικών υπολοίπων που τυχόν προκύψουν από την ανωτέρω αύξηση και απόδοση στους δικαιούχους του προϊόντος της εκποίησης.
2. Ανακοίνωση α) της εκλογής νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους και β) της μεταβολής της ιδιότητας υφιστάμενου ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.
3. Αύξηση του αριθμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Εκλογή νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός αυτού ως ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους και μέλους της Επιτροπής Ελέγχου.
Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από το νόμο απαρτία, η Γενική Συνέλευση της Τράπεζας θα συνέλθει σε Επαναληπτική Συνεδρίαση στις 11 Απριλίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 1:00 μ.μ., στην Αθήνα, στο «Μέγαρο Ιδρύματος Μποδοσάκη» (αίθουσα «Ιωάννης Σ. Λάτσης»), Λεωφ. Αμαλίας 20, χωρίς δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα