Στις 16 Ιανουαρίου η Επιτροπή της Βουλής θα παραδώσει το πόρισμα για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ

Ο Νίκος Συρμαλένιος βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ μίλησε Στο Κόκκινο και στον Στάθη Σχινά για το πόρισμα που θα παραδοθεί όπως δήλωσε στις 16 Ιανουαρίου 2017 καθώς έχει δοθεί ήδη παράταση στις εργασίες της.

 

«Θα γίνει προσπάθεια να υπάρχει κοινό πόρισμα, δεν ξέρουμε αν θα έχουμε πολλές πιθανότητες να το πετύχουμε αλλά η προσπάθεια θα γίνει» σημείωσε. Ο κ. Συρμαλένιος εξήγησε ότι το πόρισμα στη συνέχεια θα ακολουθήσει τον δρόμο της Ολομέλειας και από εκεί θα δρομολογηθούν οι όποιες αποφάσεις πέρα από τις πολιτικές ευθύνες – που δεν αμφισβητούνται από κανέναν για το πώς λειτούργησε το σύστημα μεταξύ τραπεζών, ΜΜΕ, κομμάτων – και για τις ποινικά κολάσιμες πράξεις αν υπάρχουν.

Διαφέρουμε ριζικά στο πως αξιολογεί ο καθένας αυτά τα συμπεράσματα και στο τι ερμηνείες δίνουν τα κόμματα, που άσκησαν εξουσία τα τελευταία χρόνια, και φυσικά εμείς που θέλουμε να εξυγιάνουμε αυτό το τοπίο το οποίο είναι το κέντρο της διαπλοκής.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα