Στις Βρυξέλλες ο Θεοδωράκης

GeLWL6jiEqQKh357rB9n.jpg.pagespeed.ce.IKv42_5RLa

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Στις 16.00 το απόγευμα (ώρα Βρυξελλών) θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ποταμιού, ζήτησε να δει τον Σταύρο Θεοδωράκη για να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην προσφυγική κρίση αλλά και στην οικονομία.

Η συνάντηση θα γίνει στο γραφείο του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η προγραμματισμένη για τις 17.00 το απόγευμα συνάντηση του επικεφαλής του Ποταμιού με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αναβάλλεται καθώς ο κ.Γιούνκερ μετέβη στη Γερμανία για την κηδεία του φίλου του και συνοδοιπόρου Χανς Ντίτριχ Γκένσερ. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Στις 17.00 (ώρα Βρυξελλών) ο Σταύρος Θεοδωράκης θα μιλήσει στην εκδήλωση που οργανώνει η ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με πρωτοβουλία του Ποταμιού με τίτλο «Αλληλεγγύη Χωρίς Σύνορα».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο επικεφαλής του Ποταμιού θα έχει συναντήσεις και με την Ύπατη Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας Φεντερίκα Μογκερίνι αλλά και με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Φρανς Τίμερμανς.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού θα μιλήσει στις 18.30 (ώρα Βρυξελλών) στην ομάδα των Φιλελευθέρων και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποδεχόμενος την πρόταση που του έκανε ο πρόεδρος του ALDE Γκι Φερχόφσταντ.

Όπως επισημαίνει το Ποτάμι στην ανακοίνωσή τους, ο Γκι Φερχόφσταντ ζήτησε από τον Σταύρο Θεοδωράκη να ενημερώσει τους ευρωβουλευτές για την κατάσταση στην οικονομία αλλά και για τα θέματα δικαιοσύνης – διαφθοράς και διαπλοκής καθώς και να παρουσιάσει τις προτάσεις του Ποταμιού για τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη σήμερα η Ελλάδα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα