Στη Motor Oil οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega και της Τηλέτυπος

megaH Motor Oil είναι ο σημερινός προορισμός των απλήρωτων εργαζόμενων της Τηλέτυπος και του Mega που συνεχίζουν τις δυναμικές κινητοποιήσεις απαιτώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους ,σύμφωνα με το stokokkino.gr.

 

Οι εργαζόμενοι της Τηλέτυπος παραμένουν απλήρωτοι για δεδουλευμένα από τον Μάιο έως και τον Οκτώβριο του 2016 και διεκδικούν από τους μετόχους να εισφέρουν στην εταιρεία τα απαιτούμενα κεφάλαια για να πληρωθούν, αλλά και να διασφαλίσουν την βιωσιμότητά της.

Σημείο συγκέντρωσης την Παρασκευή είναι η Ηρώδου Αττικού 12Α, στο Μαρούσι, όπου και τα γραφεία της Motor Oil, με το ραντεβού να είναι προγραμματισμένο για τις 12 το μεσημέρι.

Παράλληλα, την ώρα των κινητοποιήσεων πραγματοποιούνται στάσεις εργασίας, από τις 11 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια της Ένωσης Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΠΗΕΑ) και της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ).

Οι κινητοποιήσεις ξεκίνησαν την Τετάρτη με συγκέντρωση έξω από τις εγκαταστάσεις του ΔΟΛ στην οδό Μιχαλακοπούλου και συνεχίστηκαν χτες με αντίστοιχη κινητοποίηση έξω από τις εγκαταστάσεις του ομίλου Μπόμπολα στο Χαλάνδρι.

Στην ανακοίνωση των διοικητικών υπαλλήλων και των τεχνικών τονίζεται ότι απαιτείται η άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων αποδοχών, αλλά και η άμεση ενημέρωση των εργαζομένων από τους μετόχους επί των προβλημάτων που αφορούν στην λειτουργία και το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα