Στη Grivalia το ακίνητο που στεγάζει τα ΝΕΑ και τα Media Markt στη Συγγρού

Την τυπική ολοκλήρωση της απόκτησης του 50% εξ’ αδιαιρέτου ενός ακινήτου επί της Λεωφ. Συγγρού 340, στην Καλλιθέα Αττικής ανακοίνωσε η Grivalia Properties AEEAΠ για το οποίο είχε ανακηρυχθεί πλειοδότρια σε Ηλεκτρονικό Πλειοδοτικό Διαγωνισμό.

Στο εν λόγω κτίριο έχουν μεταφερθεί πλέον τα γραφεία των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», μετά την απόκτησή τους από τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ στο ισόγειό του λειτουργεί το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Media Markt.

Υπενθυμίζεται πως το 2011 η Νέα Δημοκρατία υπό την προεδρία του κ. Αντώνη Σαμαρά είχε μεταφέρει τα γραφεία της από τη Ρηγίλλης.

Η Grivalia Properties είναι ήδη από τις αρχές του 2017, ιδιοκτήτρια και του υπόλοιπου 50% εξ’ αδιαιρέτου του κτιρίου και πλέον η μοναδική ιδιοκτήτρια αυτού.

Το τίμημα για την απόκτηση του 50% εξ’ αδιαιρέτου του ακινήτου ανήλθε σε 14,36 εκ ευρώ ενώ ο Διαγωνισμός έλαβε χώρα στις 21/09/2017 από την εταιρεία «PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση ΑE», ειδικού εκκαθαριστή της «ΑΤΕ ΛΗΖΙΝΓΚ Ανώνυμη Εταιρεία Χρηματοδοτικής Μίσθωσης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για σύγχρονο πολυώροφο κτίριο εξαιρετικής προβολής, με χρήση γραφείων και καταστήματος. Το κτίριο, συνολικής επιφάνειας περίπου 31.100 τμ, αποτελείται από 13.950 τμ χώρων με χρήση γραφείων και καταστήματος και 17.150 τμ χώρων που αντιστοιχούν σε 400 θέσεις στάθμευσης σε 4 υπόγεια επίπεδα καθώς και λοιπούς βοηθητικούς και κοινόχρηστους χώρους.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα