Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής παραπέμπεται ο Λοβέρδος

Αφού έκανε «το κομμάτι» του στη διάρκεια των δύο καταθέσεών του στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ανδρέας Λοβέρδος συνεχίζει να επιδεικνύει και να περιφέρει τις τάσεις βοναπαρτισμού που τον χαρακτηρίζουν, αυτή τη φορά μέσω επιστολής του.

Σήμερα, ημέρα εξέτασης μάρτυρα στην Εξεταστική, συγκεκριμένα του Άδωνη Γεωργιάδη, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έστειλε επιστολή στο προεδρείο, κατηγορώντας… τους πάντες. Μέλη, προεδρείο, μάρτυρες πορίσματα. Όλοι ψεύτες.

Στην εισαγωγή της επιστολής αναφέρεται: Τους είπα αλήθειες και δεν τους άρεσε. Τα μέλη στημένων Εξεταστικών Επιτροπών με κατασκευασμένους μάρτυρες και προαποφασισμένα πορίσματα έχουν χάσει το δικαίωμά τους να μιλούν. Αναφέρθηκα από την πρώτη στιγμή σε ύστατη πολιτική εξαχρείωση και σήμερα δικαιώθηκα απολύτως.

Κάτι τέτοιο πυροδότησε όπως ήταν λογικό, δριμείες αντιδράσειςσχεδόν από όλα τα μέλη της Επιτροπής -πλην της Εύης Χριστοφιλοπούλου- οι οποίες οδήγησαν σε ψηφοφορία, η οποία στέλνει τον Λοβέρδο στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα