Στην αντιτρομοκρατική τα παγιδευμένα δέματα – «Δείχνουν» Πυρήνες της Φωτιάς

Εξονυχιστικό έλεγχο πραγματοποιούν οι ειδικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στα οκτώ παγιδευμένα με εκρηκτικά δέματα που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στο κέντρο διαλογής των ΕΛ.ΤΑ. στο Κρυονέρι Αττικής.

Τα δέματα είχαν αποδέκτες γνωστούς ευρωπαίους αξιωματούχους μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται σύμφωνα με πληροφορίες οι Ντάισελμπλουμ και Μοσκοβισί.

Προκύπτει επίσης ότι είναι τα ίδια πακέτα με αυτά που εστάλησαν στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας και στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι.

Ανάμεσα στα ονόματα των αποστολέων πληροφορίες αναφέρουν ότι συμπεριλαμβάνεται και πρώην κορυφαίοι υπουργοί που διετέλεσαν σε επιτελικά πόστα.

Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι αρχίζει πλέον να ξετυλίγεται το κουβάρι για τον εντοπισμό των δραστών με την ανεύρεση τυχόν αποτυπωμάτων και στοιχείων του DNA.

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής τονίζουν τέλος με απόλυτη βεβαιότητα ότι πίσω από τις αποστολές κρύβεται η οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς καθώς και στο παρελθόν είχε δράσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα