Στην Αλβανία μεταβαίνει σήμερα αξιωματικός της ΕΛΑΣ, προκειμένου να συμμετάσχει στις έρευνες για την υπόθεση της ένοπλης συμπλοκής κατά την οποία σκοτώθηκε ο ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας, 35 ετών, την ημέρα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στις Βουλιαράτες του νομού Αργυροκάστρου.
Η παρουσία του Έλληνα αξιωματικού συμφωνήθηκε μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, στο πλαίσιο της διμερούς συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.
Στην εισαγγελία Τιράνων κλήθηκε ο πατέρας του άτυχου ομογενούς
Στο μεταξύ, εκ νέου αίτημα πρέπει να υποβάλει η οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα για την παράδοση της σορού του.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλβανικές εισαγγελικές αρχές ζήτησαν, ο πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα να καταθέσει εγγράφως το επίμαχο αίτημα τις επόμενες ημέρες προκειμένου να το εξετάσουν.
Την ίδια ώρα, διευκρίνισαν πως θα προχωρήσουν και σε ενημέρωση για την πορεία των ερευνών που διενεργεί η Εισαγγελία των Τιράνων.