Στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Πολωνίας για επαφές με την ελληνική ηγεσία

Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί σήμερα και αύριο 21/11 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Πολωνίας Αντρέι Ντούντα, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

 

Ο Πολωνός ηγέτης, ο οποίος συνοδεύεται από τη σύζυγό του Αγκάτα Κορνχάουζερ, θα καταθέσει λίγο πριν τις 11:00 στεφάνι στο «Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη» και ακολούθως θα συναντηθεί διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου και τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Ν. Βούτση στο Μέγαρο του κοινοβουλίου.

Το απόγευμα οι δύο Πρόεδροι θα εγκαινιάσουν έκθεση για τον Ελληνο-Πολωνό ήρωα του Β’ ΠΠ, Γεώργιο Ιβανώφ στο Πολεμικό Μουσείο, ενώ το βράδυ, ο κ. Παυλόπουλος θα παραθέσει δείπνο στον κ. Ντούντα.

Αύριο Τρίτη ο Πρόεδρος της Πολωνίας θα επισκεφθεί τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», την Πολωνο – Ελληνική Έκθεση για καινοτόμα προϊόντα και το Ελληνο – πολωνικό επιχειρηματικό Συνέδριο «Πράσινες Καινοτόμες Τεχνολογίες» και, τέλος, θα γευματίσει με Πολωνούς και Έλληνες επιχειρηματίες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα