Στα Μέγαρα περιοδεύει ο Κ. Μητσοτάκης

Την «Ελλάδα που παράγει» επισκέπτεται στα Μέγαρα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, για να καταγράψει τα προβλήματα αλλά και τις δυνατότητες που έχουν οι επιχειρήσεις και οι αγροτικοί συνεταιρισμοί της Αττικής.

Πρώτος σταθμός του κ. Μητσοτάκη, ήταν η επιχείρηση παραγωγής και εμπορίας οστρακοειδών «Petropoulos-mare», όπου ενημερώθηκε για τη διαδικασία συλλογής και επεξεργασιας του προϊόντος. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης συζήτησε το θεμα της φορολογίας και της ανταγωνιστικότητας στις εξαγωγές, που ήταν και ο λογος γιαωτον οποίο η επιχείρηση διέκοψε την εξαγωγική της δραστηριότητα, ενώ συνομίλησε και με τους δύτες που αλιεύουν τα όστρακα από το βυθό, μένοντας στο νερο μέχρι και 6 ώρες.

Στη συνεχεια επισκέφθηκε τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Μεγάρων «Agrosyn», όπου στη μονάδα που υπάρχει εκεί, συσκευάζονται αυγά, για τα οποία είναι γνωστή και η περιοχή.

Ο αρχηγός της αξιωματικης αντιπολιτευσης θα δει από κοντά και δυο επιχειρήσεις πρωτογενούς παραγωγής, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Κηπευτικών Μεγάρων – Ομάδα Παραγωγών και την επιχείρηση εμπορίας αγροτικών και κηπευτικών προϊόντων «Παπασταμάτης Κανέλλος». Επίσης θα επισκεφθεί και το Οινοποιείο «Λουκάς Εμμανουήλ».

Αμεσως μετά, έχει προγραμματίσει να περπατήσει στην πόλη των Μεγάρων.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα