Σταθεροποιητικές κινήσεις στη Wall Street

«Οι επενδυτές δεν τρόμαξαν με τα σχόλια Κόμεϊ. Το μόνο που θα μπορούσε να καθυστερήσει είναι η φορολογική μεταρρύθμιση» σχολίασε ο Έρικ Αάνες, πρόεδρος και ιδρυτής της Titus Wealth Management

Σταθεροποιητικά κινήθηκε η Wall Street την Πέμπτη, με τους επενδυτές να αξιολογούν την κατάθεση του πρώην επικεφαλής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, στην Επιτροπή Πληροφοριών της αμερικανικής Γερουσίας.

Ο πρώην επικεφαλής του FBI κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δυσφήμισε τον ίδιο και την ομοσπονδιακή υπηρεσία και είπε «ψέματα», ενώ επανέλαβε πως ο πρόεδρος τον κάλεσε να αφήσει κατά μέρος μια πτυχή της έρευνας για την πιθανή ρωσική ανάμιξη στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, αυτήν που αφορούσε τον σύμβουλο εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου.

Ο Dow Jones έκλεισε υψηλότερα κατά 0,04% στις 21.182 μονάδες, ο S&P 500 έκλεισε με οριακή άνοδο 0,03% στις 2.433 μονάδες και ο Nasdaq έκλεισε με άνοδο 0,4% στις 6.321 μονάδες.

«Οι επενδυτές δεν τρόμαξαν με τα σχόλια Κόμεϊ. Το μόνο που θα μπορούσε να καθυστερήσει είναι η φορολογική μεταρρύθμιση» σχολίασε ο Έρικ Αάνες, πρόεδρος και ιδρυτής της Titus Wealth Management.

Οι αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων κινούνται επίσης σταθεροποιητικά. Η απόδοση του 10ετούς αμερικανικού ομολόγου διαμορφώθηκε στο 2,208% ενώ η απόδοση του 2ετούς στο 1,33%.

Πηγή: Newmoney.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα