Στήριξη από τους Anonymous στους Ελληνες του ΟΧΙ

Οι Anonymous με νέο μήνυμά τους  εκφράζουν την στήριξη τους στους Ελληνες που ψήφισαν ΟΧΙ στην ΕΕ και το ΔΝΤ και επιτίθενται στους διεθνείς πιστωτές της χώρας.

Οι Anonymous γράφουν «Αυτοί οι μηχανισμοί της αυταπάτης, των ψευδαισθήσεων που εξαπατούν την κοινωνία, στηρίζονται στην παγκόσμια ροή της απληστίας, είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για το οικονομικό χάος που βλέπεις μπροστά σου. Το χάος είναι καλό, αποκαλύπτει την αλήθεια»

Παράλληλα,συμπληρώνουν «Στην Ελλάδα δόθηκε δάνειο 240 δισ. ευρώ, από τα οποία το 90% πήγε στις τράπεζες που δάνειζαν την Ελλάδα πριν από την κρίση και την οικονομική κατάρρευση. Λιγότερο από το 10% των χρημάτων της διάσωσης χρησιμοποιήθηκαν από την κυβέρνηση για την οικονομία και την ενίσχυση των πιο αδύναμων μελών της ελληνικής κοινωνίας» .

«Όπως πάντα», τονίζουν  οι Anonymous, «οι φτωχοί πιέζονται και υποφέρουν εξαιτίας των ενεργειών των λίγων της “elite”. Αυτή τη φορά δεν “σηκώνουμε το δάχτυλο” στην ελληνική κυβέρνηση, γιατί προσπάθησαν για το καλύτερο για να προστατεύσουν τον λαό τους. “Δείχνουμε” τις τράπεζες και τους απάνθρωπους θεσμούς της απάτης που λεηλάτησαν και βίασαν μία χώρα με πλούσια κληρονομιά και διανόηση που προέρχεται από την αυγή του ανθρώπινου πολιτισμού» καταλήγουν.

Δείτε το video

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα