Στέλιος Παππάς: Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν καλές δημόσιες συγκοινωνίες

Αντιδράσεις προκαλεί στους κύκλους της ΝΔ ο διορισμός του Στέλιου Παππά, πατέρα του υπουργού ψηφιακής πολιτικής Νίκου Παππά, στη θέση του νέου προέδρου του ΟΑΣΘ, με την αξιωματική αντιπολίτευση να κάνει λόγο για τοποθέτηση κατόπιν… κλήρωσης.

Οι ανακοινώσεις έγιναν στη Θεσσαλονίκη στο πρώην υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης από τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας διοίκησης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην κρατικοποίηση του.

Από την πλευρά του ο Στέλιος Παππάς, με δήλωσή του στην Εφημερίδα των Συντακτών τόνισε πως «πρόκειται για μια μάχη που πρέπει να διεξάγουμε με επιτυχία. Είναι ένα στοίχημα που πρέπει η Αριστερά να κερδίσει ως υπόδειγμα συνολικής οργάνωσης της κοινωνίας, αφού έχει ως διακύβευμα τα κοινά αγαθά, όπως οι δημόσιες συγκοινωνίες».

Όπως ανέφερε, «οι πολίτες της Θεσσαλονίκης έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν καλές δημόσιες συγκοινωνίες. Εχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε μέχρι το τέλος του 2019. Η ανάθεση αυτού του καθήκοντος σε εμένα είναι σημαντική ευθύνη και πρέπει να στεφθεί με επιτυχία. Θα πρέπει να σηματοδοτήσουμε τη μάχη που θα δοθεί και η οποία έχει καθαρά κοινωνικά και πολιτικά χαρακτηριστικά. Γι’ αυτό και αποδέχτηκα την πρόταση που μου έγινε».

Παναγιώτης Καρκατσούλης: Εμπαιγμός ο διορισμός Παππά

Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού και καθηγητής Πανεπιστημίου Παναγιώτης Καρκατσούλης έκανε λόγο για εμπαιγμό της κοινωνίας αναφορικά με τον διορισμό του Στέλιου Παππά στον ΟΑΣΘ.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ 100,3, αναφορικά με τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει αναφορικά με τον διορισμό του Στέλιου Παππά στον ΟΑΣΘ ο κ. Καρκατσούλης απάντησε: «όταν βάζεις τον μπαμπά σου πρόεδρο ενός οργανισμού μιλάμε για εμπαιγμό και τεράστια κοροϊδία. Αυτά που γίνονται το 2017 σε μία χώρα που η οικονομία της στενάζει, γίνονται και με την ανοχή των ξένων αλλά θα φέρουν δυστυχώς στο άμεσο μέλλον νέα πολύ σκληρά μέτρα».

Μ. Λαζαρίδης: Δεν είναι οικογενειοκρατία, αλλά καθεστώς

Καυστικό ήταν το σχόλιο του διευθυντή του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριου Λαζαρίδη, με αναφορά σε παλαιότερη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τα ρουσφέτια και την οικογενειοκρατία.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα