Σπυράκη: Έχουμε να κάνουμε με μία βλάβη του ελληνικού Δημοσίου 66 εκατ. ευρώ

“Σήμερα η κυβέρνηση και ειδικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, διότι αυτόν αφορά η επίκαιρη επερώτηση των βουλευτών της ΝΔ, καλείται να απαντήσει σε σαφή ερωτήματα” είπε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Το πρώτο είναι γιατί σε μία συμφωνία κυβέρνηση προς κυβέρνηση υπάρχει τρίτο πρόσωπο, εμφανίζεται μεσάζων… Σε κάθε περίπτωση έχουμε να κάνουμε με τρίτο πρόσωπο, μεσάζων, μεταφορέας, ενδιαφερόμενος συνεπενδυτής με το ελληνικό Δημόσιο; Όλα αυτά πρέπει να απαντηθούν στη βουλή. Κυρίως πρέπει να απαντηθεί το ερώτημα γιατί η συμφωνία δεν έγινε και τελικά δεν εισέρρευσαν στα ταμεία του ελληνικού Δημοσίου 66 εκατ. ευρώ” σημείωσε η κ. Σπυράκη και πρόσθεσε:

“Ήταν μία συμφωνία η οποία δεν εκτελέστηκε όπως λέει η κυβέρνηση… Ως ΝΔ συμφωνήσαμε αποδεσμεύεται ένα μέρος του πολεμικού υλικού, ενδιαφέρεται μία χώρα να το αγοράσει, κυβέρνηση προς κυβέρνηση και χωρίς μεσάζοντα… Όπως παραδέχτηκε ο κ. Σταθάκης κρίνεται από το αποτέλεσμα που είναι σε βλάβη του ελληνικού Δημοσίου. Αυτή την ώρα, με βάση την παραδοχή του κ. Σταθάκη, έχουμε να κάνουμε με μία βλάβη του ελληνικού Δημοσίου 66 εκατ. ευρώ. Εκτός εάν τελικά έρθουν τα χρήματα, εφόσον δεν υπάρχει η συμφωνία δεν υπάρχουν και τα χρήματα”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα