Σπίρτζης: Τις επόμενες μέρες παραδίδεται τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης

Το Φράγμα του Αποσελέμη, που εμφανίζει μια πρωτοφανή εικόνα σε ό,τι αφορά την ποσότητα του νερού στον ταμιευτήρα, λόγω των βροχοπτώσεων, επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

Ο κ. Σπίρτζης εξήγησε ότι έχει γίνει ένας σοβαρός σχεδιασμός, ενώ με μια ορθολογική διαχείριση του δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα, για τα επόμενα τρία χρόνια. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι έγινε ένας πολύ σοβαρός σχεδιασμός από το υπουργείο Υποδομών και με την επιμέλεια του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης για την υλοποίησή του. Ο σωστός σχεδιασμός, μας οδηγεί συνήθως στα σωστά αποτελέσματα. Η ευρύτερη περιοχή μπορεί για τα επόμενα τρία χρόνια, με μια ορθολογική διαχείριση του νερού να μην έχει κανένα πρόβλημα. Απομένουν να γίνουν τα υπόλοιπα δίκτυα για την ύδρευση ή την άρδευση περισσότερων περιοχών».

Στη συνέχεια ο κ. Σπίρτζης επισκέφθηκε τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης και συγκεκριμένα στο τμήμα του δρόμου Γούρνες – Χερσόνησος που θα παραδοθεί τις επόμενες ημέρες, μετά την έγκριση της αστυνομίας. Πρόκειται για 9 χιλιόμετρα του δρόμου στο βόρειο κλάδο (την κατεύθυνση προς Ηράκλειο), ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα ολοκληρωθεί και ο νότιος κλάδος, όπως σημείωσε ο κ. Σπίρτζης.

«Παραδίδεται άμεσα ο ένας κλάδος. Πιστεύουμε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα ολοκληρωθεί και ο δεύτερος, άρα μέχρι 30 Μαρτίου θα έχουμε αρκετά έργα που ταλαιπωρούν την Κρήτη ολοκληρωμένα» είπε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα