Σκουρλέτης προς ΝΔ: Ποια στελέχη σας συνδέονται με την SOCAR;

Ιδεολογική, πολιτική και προγραμματική ταύτιση με τον γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε καταλόγισε στη ΝΔ ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στη συζήτηση του προϋπόλογισμού στη Βουλή.

Αναφερόμενος στα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός ο Πάνος Σκουρλέτης επιτέθηκε στο “γαλάζιο” στρατόπεδο λέγοντας πως “εάν θέλετε να μετατρέψετε την δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Ελλάδας σε υποκατάστημα, παράρτημα ή πρακτορείο του Σόιμπλε, αυτό τον ρόλο σας τον χαρίζουμε. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε κάτι τέτοιο”.

Τόνισε μάλιστα πως δεν αποτελεί προεκλογική κίνηση τα όσα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός λέγοντας πως η οικονομία δεν αντέχει εκλογές. “Δεν είναι στους σχεδιασμούς μας. Ούτε εσείς στην ΝΔ το θέλετε. Φωνάζετε για εκλογές για να καλύψετε το στίγμα των προτάσεών σας που είναι ίδιες με το ΔΝΤ και τον Σόιμπλε” σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών.

Ο Πάνος Σκουρλέτης αναφέρθηκε στις πρόσφατες εξελίξεις με τη SOCAR για τη ΔΕΣΦΑ, έκανε λόγο για μηντιακή παραπληροφόρηση και απευθυνόμενος στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε: “Ποια στελέχη σας συνδέονται με τη SOCAR; Κοιταχθείτε δίπλα σας και αποφασίστε”.

Yποστήριξε ότι η ΝΔ συμπαρατάσσεται στα εργασιακά με το ΔΝΤ τονίζοντας πως το Ταμείο αποτελεί τον “στυλοβάτη των πιο ακραίων νεοφιλελεύθερων αντιλήψεων και γι’ αυτό υπάρχει η σύμπλευση με τον Σόιμπλε, γιατί θέλουν την γερμανική Ευρώπη”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα