Σκουρλέτης: Βορίδης και άλλα στελέχη της ΝΔ είναι… σώγαμπροι που της κάνουν ζημιά

Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο Πάνος Σκουρλέτης με αφορμή τη στάση που κρατά στο θέμα του Σκοπιανού.

Ο κ. Σκουρλέτης κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τοποθετηθεί με σαφήνεια εάν συμφωνεί στην σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό και «φωτογραφίζοντας» τους Βορίδη και Γεωργιάδη έκανε λόγο για «σώγαμπρους στη Νέα Δημοκρατία που της έχουν κάνει ζημιά».

«Δεν μπορείτε με ανεύθυνο και τυχοδιωκτικό τρόπο άλλα να λέτε πριν τα συλλαλητήρια κι άλλα μετά. Πρέπει να τοποθετηθείτε με σαφήνεια, γιατί στην εθνική γραμμή τη δικής σας ξέρετε κινηθήκαμε. Είναι η θέση σας η σύνθεση ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό και προϋπόθεση την αλλαγή του Συντάγματος; Ναι ή όχι; Το τι λέει και τι κάνει ο καθένας με τα εθνικά θέματα τον σφραγίζει. Θα αποδείξει ο κ.Μητσοτάκης αν είναι αρχηγός που στα εθνικά ζητήματα κρατάει στάση συνέπειας;

Δεν ζητώ την ίδια τοποθέτηση από τον κ.Βορίδη ή άλλα στελέχη που σαν σώγαμπροι ηρθαν στη ΝΔ και έχουν κάνει δουλειά τους και έχουν μπλοκάρει μία υπεύθυνη στάση πάνω σε αυτό το θέμα»

Νωρίτερα ο Μάκης Βορίδης είχε επιτεθεί στον Πάνο Καμμένο σχετικά με τη στάση που κράτησε σήμερα στη διάρκεια της έκτακτης συνέντευξης τύπου που έδωσε λέγοντας ότι επί της ουσίας παίζει τις κουμπάρες.

«Οι υπογραφές διεθνών συμφωνιών ανεξαρτήτως του χρόνου που κυρώνονται από τη Βουλή παράγουν έννομα συμφέροντα και δεσμεύσεις. Αναφέρομαι στη συμφωνία που έχει ανακοινωθεί ότι έχει κλείσει για τα Σκόπια

Οποιος διαφωνεί δεν δίνει εξουσιοδότηση στην κυβέρνηση να υπογράφει συμφωνίες που παράγουν έννομα συμφέροντα. Δεν θα παίζουμε λοιπόν εδώ τις κουμπάρες ούτε θα κοροϊδεύουμε το λαό. Όποιος δεν συμφωνεί δεν δίνει εξουσιοδότηση στην κυβέρνηση να υπογράψει τέτοια συμφωνία, αλλιώς συμφωνεί».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα