«Σισμανόγλειο»: Συκοφαντίες ΠΟΕΔΗΝ τα περί «μαγειρέματος» στις καταγραφές θυμάτων

Για «ανυπόστατες» δηλώσεις του προέδρου και του σημερινού δελτίου τύπου του προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), που «εντέλει συκοφαντούν το ιατρονοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου, το οποίο με απόλυτη συνέπεια προσέφερε τις υπηρεσίες του αυτές τις δύσκολες στιγμές» κάνει λόγο το δ.σ. του Γ.Ν.Α «Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλέμιγκ» και του διασυνδεόμενου σε αυτό «Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης».

«Αναφορές για δήθεν παραποίηση στοιχείων και “μαγειρέματα” στις καταγραφές των προσερχομένων είναι υποβολιμιαίες και συκοφαντικές. Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι (Τμήμα Κίνησης, Γρ. Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας, Ιατρός Διευθυντής Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών) προσήλθαν σήμερα στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου και δήλωσαν κατηγορηματικά ότι τήρησαν όλες τις διαδικασίες-καταγραφές κ.τ.λ. και δεν δέχτηκαν καμία πίεση ή παρέμβαση από τη διοίκηση ή άλλα πρόσωπα τη Δευτέρα 23/07/2018, αλλά και τις επόμενες ημέρες για να παρουσιάσουν αλλοιωμένη εικόνα για τις σορούς που διακομίσθηκαν, τους πάσχοντες και τους πληγέντες που προσήλθαν στο Νοσοκομείο» αναφέρει το δ.σ. του νοσοκομείου.

Όπως σημειώνει, «η εφεδρική μονάδα νεκροθαλάμου τέθηκε σωστά σε ετοιμότητα, όπως και σε κάθε περίπτωση διαχείρισης εκτάκτων αναγκών (π.χ. πτώση αεροσκάφους εταιρείας ΗΛΙΟΣ το 2005 και Ολυμπιακοί Αγώνες 2004)».

Η διοίκηση του νοσοκομείου δηλώνει ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της «σε κάθε προσπάθεια συκοφάντησης και δυσφήμησης των υψηλών και υπευθύνων υπηρεσιών υγείας που παρέχονται από τους εργαζομένους του Νοσοκομείου, οι οποίες, τελικό στόχο έχουν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας».

Παράλληλα, εκφράζει τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων της πρόσφατης πυρκαγιάς, καθώς κι ένα θερμό «ευχαριστώ» στους εργαζόμενους του «Σισμανόγλειου» Νοσοκομείου, «που υπερέβαλλαν εαυτούς, για να προσφέρουν το καλύτερο στους πληγέντες που προσήλθαν στο Νοσοκομείο για να ζητήσουν υπηρεσίες Ιατρονοσηλευτικής φροντίδας».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα