Σε στάση εργασίας προχωρούν δάσκαλοι, γιατροί και νοσηλευτές

Στάση εργασίας αναμένεται να πραγματοποιήσουν μέλη των ΔΟΕ και ΟΛΜΕ με αποκορύφωμα την συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση δάσκαλοι και καθηγητές διαμαρτύρονται για την «πολιτική των μηδενικών διορισμών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και το απαράδεκτο καθεστώς εργασίας των μονίμων αναπληρωτών καθώς και για την άμεση πραγματοποίηση, από την επόμενη σχολική χρονιά 2018-19, όλων των διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών που έχει ανάγκη η εκπαίδευση και που έχουν εξαγγείλει κατά καιρούς οι υπουργοί της Κυβέρνησής».

Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 11:00 έως 14:00 και από 14:00 έως 17:00.

Γιατροί και νοσηλευτές

Στάση εργασίας αποφάσισαν και οι νοσοκομειακοί γιατροί και οι νοσηλευτές στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας, διαμαρτυρόμενοι για την υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση των Νοσοκομείων.

Ειδικότερα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), αποφάσισε στάση εργασίας από τις 12 έως τη λήξη του ωραρίου, σήμερα Παρασκευή 30 Μαρτίου, συγκέντρωση στις 13:30 στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα