Σε Παρίσι και Στρασβούργο ο Αλ.Τσίπρας

(Ξένη Δημοσίευση) Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (Α) συνομιλεί με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ (Δ) κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της Ε. Ε., την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015, στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στις Βρυξέλλες. ΑΠΕ-ΜΠΕ/EUROPEAN COUNCIL/Christos DOGAS

Ο Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Φρανσουά Ολάντ, σήμερα, Τετάρτη 13 Απριλίου, στις 7 μ.μ. στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων, στο Παρίσι. Η συνάντηση, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, είχε τοποθετηθει για την Πέμπτη αλλά επισπεύδεται μετά από αίτημα της γαλλικής πλευράς για σήμερα, Τετάρτη, διότι ο Φρ. Ολάντ  θα απουσιάζει μετά το βράδυ από το Παρίσι.

Αύριο Πέμπτη, 14 Απριλίου, στις 12 μ.μ. ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο γεύμα εργασίας με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο.

Στη συνέχεια, ο Αλ. Τσίπρας θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, προκειμένου στις 7 μ.μ. να συμμετάσχει ως προσκεκλημένος ομιλητής σε προγραμματισμένο δείπνο εργασίας με ανώτατα στελέχη του Ιδρύματος Άξελ Σπρίνγκερ με θέμα την κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα