Σε καταφύγιο αεροπορικής βάσης κρύβεται ο Άσαντ

Σε καταφύγιο στην αεροπορική βάση Χμέιμιμ κοντά στην πόλη Τζαμπλέ, βρίσκεται ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ, καθώς οι ΗΠΑ κλιμακώνουν τις απειλές τους για την διεξαγωγή στρατιωτικών επιθέσεων εναντίον θέσεων του συριακού καθεστώτος σε όλη τη χώρα.

Την είδηση μεταδίδει η The Baghdad Post, η οποία επισημαίνει ότι αποκαλύφθηκε (η είδηση) όταν ο Άσαντ δέχθηκε επίσκεψη από τον βοηθό του Χομεϊνί, Ali Akbar Velayatiroom στην αεροπορική βάση Χμέιμιμ, σε ένα δωμάτιο το οποίο δεν έχει παράθυρα ή κουρτίνες ενώ όλοι οι αξιωματούχοι είναι Ιρανοί.

Οι αναλυτές τους οποίους επικαλείται η The Baghdad Post, τονίζουν ότι τις συριακές υποθέσεις αυτή τη στιγμή έχουν αναλάβει Ρώσοι και Ιρανοί, καθώς ο Assad απαγορεύεται να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία από φόβο να μην αποκαλύψει τη θέση του.

Νωρίτερα, και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της εφημερίδας της Βαγδάτης ο Μπασάρ Αλ –Άσαντ εντοπίστηκε να αποχωρεί από το προεδρικό παλάτι στη Δαμασκό.

Επίσης, αναφέρεται ότι οι “τρομοκράτες της Χεζμπολάχ” έχουν και αυτοί εκκενώσει τις θέσεις τους κοντά στην αεροπορική βάση Τίας στο Χομς στη Συρία, προβλέποντας μια επικείμενη αμερικανική επίθεση.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα