Σε θετικό έδαφος η Wall, με οδηγό τον Nasdaq

Σε νέα επίπεδα σκαρφαλώνει ο τεχνολογικός δείκτης στη Wall Street o οποίος ενισχύεται κατά 100 μονάδες, με τους επενδυτές να εκφράζουν την ικανοποίησή τους από τα νεότερα εταιρικά αποτελέσματα των κολοσσών όπως η Alphabet, η Microsoft, η Intel, η Amazon και η Twitter.

Αναλυτικότερα ο βιομηχανικός Dow Jones βελτιώνεται κατά 0,05% και διαμορφώνεται στις 23.413,72 μονάδες, ο ευρύτερος S&P αυξάνεται κατά 0,49% στις 2.572,92 μονάδες και ο τεχνολογικός Nasdaq καταγράφει άλμα 1,51% και σκαρφαλώνει στις 6.655,64 μονάδες.
Στο μέτωπο των επιχειρήσεων η μετοχή της Amazon κινείται ανοδικά και εκτοξεύεται κατά 10%, ενώ η Alphabet κερδίζει 6%, η Microsoft 9% και η Intel 5%. Στον αντίποδα η Microsoft ανακοίνωσε κέρδη που ξεπέρασαν τις προσδοκίες και διαμορφώθηκαν στα 6,58 δισ. δολ. με αύξηση 12% στα έσοδα.
Τέλος, οικονομικά νέα της το ΑΕΠ αυξάνεται με ρυθμό 3% στο διάστημα Ιουλίου-Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το υπουργείο Εμπορίου και όπως φαίνεται ξεπέρασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών που έκαναν λόγο για ανάπτυξη 2,7%.

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα