Σε γραμμή Τ. Χριστοδουλοπούλου ο Η. Καματέρος: Οι μετανάστες όντως εξαφανίζονται

Ψήφο εμπιστοσύνης στην Τασία Χριστοδουλοπούλου και το περίφημο «οι μετανάστες εξαφανίζονται» έδωσαν τόσο ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας όσο και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός.

Κατά τη διάρκεια επίκαιρης επερώτησης για το προσφυγικό ο κ. Μουζάλας υπερασπίστηκε την προκάτοχό του, λέγοντας ότι δεν έφερε η ίδια τους πρόσφυγες αλλά οι τζιχαντιστές. Ένα βήμα παραπέρα πήγε ο κ. Καματερός, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ αναγνώρισε ότι οι μετανάστες πραγματικά εξαφανιζόντουσαν! «Για να μην πω, όταν είχε πει η κυρία Χριστοδουλοπούλου ότι εξαφανίζονται, τότε την κοροϊδεύατε. Πραγματικά εξαφανίζονται. Βγήκε απόφαση για δυο στην Κω για επιστροφή στην Τουρκία και δεν τους βρίσκαμε», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Λίγη ώρα νωρίτερα ο κ. Μουζάλας έριχνε το φταίξιμο στους τζιχαντιστές και την κατάληψη της Μοσούλης. Συγκεκριμένα είπε: «Με το κλείσιμο των συνόρων πέσαμε από τις επτά χιλιάδες κάθε μέρα στις δυόμισι χιλιάδες κάθε μέρα. Και μετά αυτή εδώ η Κυβέρνηση, η “ανίκανη”, μπόρεσε να προωθήσει τη συμφωνία Ευρώπης-Τουρκίας. Δεν είναι η καλύτερη. Δεν είναι η επιθυμία μας ούτε ήταν η επιθυμία μας να πέσει η Μοσούλη από τους τζιχαντιστές και να ξεκινήσει αυτό, γιατί δεν ήταν η κυρία Χριστοδουλοπούλου που έφερε τους πρόσφυγες. Η Μοσούλη έπεσε. Την πήραν οι τζιχαντιστές. Ήταν όλο το οπλοστάσιο του Ιράκ μέσα. Και ξεκίνησε από εκεί το κύμα το τεράστιο».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα