Σία Αναγνωστοπούλου: Για το σκάνδαλο Novartis κάνουμε ό,τι προβλέπει το Σύνταγμα και ο κανονισμός της Βουλής

Έρχεται μια δικογραφία στη Βουλή, σε αυτήν αναφέρονται από μάρτυρες αυτά τα πρόσωπα να εμπλέκονται και όχι κάποια άλλα. Δεν μπορεί η Βουλή να αυτοσχεδιάσει και να πει ότι αφού ακούγονται και άλλοι ως εμπλεκόμενοι να τους βάλουμε μέσα. Γι’ αυτό και η Βουλή κάνει ό,τι προβλέπει το Σύνταγμα, οι νόμοι και ο κανονισμός της τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη αναφορικά με το σκάνδαλο Novartis.

Απαντώντας στην ερώτηση γιατί η δικογραφία δεν τους περιλαμβάνει όλους και τον πρώην υπουργό Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, ώστε να αποδείξει την αθωότητα του, η βουλευτής απάντησε «Δεν αναφέρεται στη δικογραφία που μας διαβιβάστηκε στη Βουλή όνομα Κουρουμπλή, όπως δεν αναφέρεται ούτε στην έκθεση του FBI».

Η κα Αναγνωστοπούλου περιέγραψε το κλίμα σκευωρίας που δημιουργεί η αντιπολίτευση, όπως για παράδειγμα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Μίλησε δε και για την άρνηση των πολιτικών προσώπων, φερόμενων ως εμπλεκόμενων στο σκάνδαλο, που αρνούνται να αποδεχτούν τους κανόνες των δημοκρατικών θεσμών και μιλούν για σκευωρία. Βάλλουν μάλιστα εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προσωπικά λέγοντας «πως τολμήσατε».

Ακούστε το ηχητικό

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα