Δείτε LIVE τη μάχη των πολιτικών αρχηγών στη συζήτηση για τη ψήφιση του προϋπολογισμού

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, του υπουργού Οικονομικών και κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης και την ονομαστική ψηφοφορία ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ η συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σημερινή συνεδρίαση της Βουλής για την ψήφιση του προϋπολογισμού θα ξεκινήσει στις 14:00. Οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών αναμένεται να αρχίσουν μετά τις 15:00 και να ολοκληρωθούν έως τις 22:00 με την ομιλία του πρωθυπουργού. Στόχος είναι να ξεκινήσει η ψηφοφορία αμέσως μετά.  Εάν δεν υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις, η ολοκλήρωση της διαδικασίας κύρωσης του προϋπολογισμού του 2017 από την Ολομέλεια αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί πριν τα μεσάνυχτα.

Με την κυβέρνηση να υπεραμύνεται των πολιτικών της και να κάνει λόγο για σταθερά βήματα εξόδου από την κρίση και την αντιπολίτευση, να εστιάζει τα πυρά της στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για ενίσχυση μικροσυνταξιούχων και μείωση του ΦΠΑ σε νησιά του Αιγαίου, συνεχίστηκε η συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος 2017 την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα